Just a little one between

                Hey!

 Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg:) Är hemma hos mormor och morfar just nu, ska till konfa. mötet vid sex, ska bli ganska kul...I guess.
Mysigt att vara hos mormor och morfar iallafall!:) Känns alltid skönt att komma hit, så lugnt liksom. No stress.
Nu ska jag ta något att äta ( ofc hehe), och sen blir det simpsons!

Hörs ikväll eller imorgon! <3

Suundaaay

Hey!
Sitter och har världens ångest just nu, så splittrad! Känner mig jättestressad- jag har så mycket att plugga på nu, men jag vill verkligen inte. Okej, du tänker förmodligen : " Vem vill det, kom igen! Gör det!", men åååh!
Jag har pluggat så mycket förut att jag blivit helt utbränd, *** heller jag gör så igen!
Var en period för ett tag sedan då jag var så sjukt trött att jag trodde jag skulle börja gråta hela tiden- nej tack, inte igen! Sure, jag måste börja plugga mer, men jag tänker iaf. inte överdriva så igen.
Skönt att jag kommit över det, jag var nog inget kul sällskap heller haha.

Har beställt en ny bloggdesign idag, men vi får se om det kommer få resultat! Tjejen kanske inte är så aktiv längre?:S Men hoppas kan vi ju!;)
Nu SKA jag plugga lite, sen blir det mys innan sängen ska få mitt sällskap;) Imorgon ska jag på konfa. kväll, lär vara hemma omkring nio. Får se om jag startar upp laptopen på kvällen... kanske slänger in ett inlägg i skolan?
Kram!

Home

Hej på er!
Jag kom precis hem; jag, mamma, pappa , mormor & morfar har varit ute på landet hela dagen:)
Vi håller på att renovera hela stugan, så det låg en massa brädor och annat skit runt på hela tomten... såå det var det vi gjorde tills nu, haha. Är helt slut i kroppen, och helt groggy i huvudet eftersom jag sov hela vägen hem.
Vad har ni gjort idag?
Nu ska jag ta och surfa runt på lite bloggar och annat, sen ska jag försöka sitta en stund med matten.
( Kommer inte hända än på ett tag, om jag känner mig själv rätt xD)
Hörs senare!:)

Saturday night

Tjeena bloggen!;)
Usch, har VERKLIGEN tröttnat på Tv4:as helgprogram! SÅ trött på Let´s dance och Postkodmiljonären.
JA ni är jätteduktiga som kämpar med tangon, och JA åh vad kul att du vann 100.000, men SUCK.
Kul att det där " Minuten" har startat, fast jag inte följer det, haha.
Bara jag som känner så?


Mysig middag; Gulaschsoppa ( som inte fanns på bordet när jag fotade), och hembakat bröd! NOM NOM!
Ha en mysig lördag! <3

Fix-dag

Hej!
Nu bloggar jag från laptopen igen... ;( Tror jag ska kolla runt ordentligt hur billigt det kan bli i månaden med en touch.... beror ju lite på hur exlusivt man vill ha 'att, hehe.
Vi får se! Tips?

Idag händer inget särskilt, ska bara vara hemma och fixa lite. Blev en hel del efterarbete efter igårkväll kan jag lova!
Diskdiskdiskdiskdiskdisk! Duktig som jag är har jag fixat allt;)
Imorse åkte ju mamma och pappa med Nicole, för att hjälpa henne flytta... Hehe HEJ syrran!
( Internt skämt) Jag måste åka ner dit sen och kolla hur det blev! Så nyfiken!
Nu ska jag släpa fram dammsugaren, syns senare! ( Om jag överlever....)

How i love this

Hej! Sitter med Nicoles iphone 3 och surfar,så himla roligt! Vi har suttit och pratat om mobiler och sånt, finns enligt mig nästan inget mer intressant haha. Blev jäkligt sugen på att skaffa en touch,vore väldigt smidigt för mig! Jag är ju ärligt talat iväg ganska mycket, och med en touch hade jag ju kunnat plugga och framförallt blogga överallt! Plus... Jag är så kär i dem,hihi. Oj, nu har jag nästan tagit slut på hennes batteri, syns senare!

Fullt hus

Tjena!
Kom precis hem, mum och jag har varit ute på stan en liten runda!:) Blev bla. body butter från The Body Shop och ansiktsgrejer. Jag ÄLSKAR sånt, såå kul! Shampon, lotions, duschkrämer.... något av det bästa som finns!, haha.
Och vem vill inte dofta "Love etc"?!;)


Ikväll kommer Nicole, Michelle,Adam ( Michelles kille) och Adams bror, David. Massa god mat och härliga människor... det kommer bli en bra kväll!
Ha en mysig Fredag! <3


Schoooooool

   Hey;)

Vad gör ni idag? Jag är i skolan ( någon som är förvånad?, hehe.), och längtar hem. Jag.vill.hem.
NU. Bara.Så.Du.Vet.

Jag.vet.nu.börjar.det.här.bli.drygt.

Hursomhelst, idag kommer Nicole hem en runda!:) Hon sover hos oss till tidigt imorgon, då hon ska flytta till en etta! För att förklara läget: Nicole flyttade till en stad lååångt bort för ett tag sen då hon fick ett jobb, och nu har hon hittat en lägenhet där! Så glad för hennes skull att hon äntligen har hittat en egen lägenhet!:)
Ska bli såå roligt att träffa dig igen!

Nehe, nu börjar nästa lektion....


Baii;)

Sorry

Sorry guys, mår inte så jättebra just nu... bloggar imon.

Blöt pudel

Tjeena!
Idag hängde Anna med mig hem till staun´, eftersom vi ska spela flöjt senare ikväll:) Köpte varsin pastasallad med vitlöksdressing, så nu luktar jag som *** hahaha!
Vi duschade precis Freja, såååå söt när hon rusar runt dyngsur! Så när hon har torkat lite mer ska jag klippa henne, vilket INTE kommer bli lätt! Ja vadå- har du försökt klippa en tolvårig dampudel någon gång?!
Dude, min brud har fortfarande klös i sig. Har jag märkt....
Hann dock inte slita fram kameran:(
Ikväll händer nog inget särskilt förutom att jag ska spela då... sen måste det bli plugg, ska kämpa mig igenom matteläxan och fysiken... ugh.
Syns ikväll;)

Be inspired

Hej!
Jag blev så himla inspirerad av Whitney Thompson , när jag bläddrade i en gammal Veckorevyn-tidning!
Hon var den första plus-size tjejen som vann Americas next top model, och sen dess har hennes karriär gått jättebra!
Det var verkligen en jättebra intervju med henne, som jag känner att jag vill dela med mig av, eftersom hon har SÅ rätt!
Whitney menar att det är helt orealistiskt att de flesta modellerna idag är under sexton år, runt 180 cm långa och väger runt 50 kilo. Då är man grovt underviktig! " Inte undra på att tjejer får anorexi!", säger hon.
Helt sjukt, när Tyra Banks var modell för Calvin Clein hade hon storlek 36, och idag klassas den storleken som plus size!? Jag har ett ord för det här: Vad i helvete? Ursäkta språket men det är ju sjukt!
Är det vad vi unga ska få lära oss- var smal, och du är vacker?! vad är det för sjukt ideal?
Fler och fler unga tjejer får ätstörningar- vilket kan vara helt livsfarligt! När vi är unga MÅSTE vi
äta rejält, annars slutar vi växa och kan få problem för livet. Och vem vill ha acne, inte kunna bära upp en klänning, och vara matt och trött? Bara några av nackdelarna...
Jag tror många tjejer är rädda för att ha den där annorlunda frisyren, den där jackan eller sin kropp, för killars eller tjejkompisars skull. Ärligt talat, who cares? Alla har säkert nog jobb  med att klaga över sig själva, tro mig.
Plus, om en kille eller tjej inte gillar dig för den du är, är det inte DIG den gillar.
Whitneys råd till tjejer som är obekväma i sina kroppar:
" Lär dig älska dig precis som du är! Ta ditt komplex och lär dig tycka om det! Jag brukade hata mina stora lår, men sen insåg jag att både min mamma och min mormor också har stora lår, och mina lår är nästan alltid större än tjejens som står bredvid mig. Men det är det som gör mig unik! Så nu säger jag till alla att jag älskar mina stora lår, och folk blir jätteförvånade! Gör så du med! Oavsett om det handlar om kurvor eller om en stor näsa. Äg det och älska det!"

Min poäng: Sluta klaga över dig själv, våga stå ut! Skit i om du har två storlekar större, skit i om du har mest kajal i klassen. Be you! Om du vågar stå för dig själv, vågar säga JA såhär ser jag ut, såhär är JAG!, kommer du bli lyckligare, och populärare.

Bara en liten tanke från mig!:)

Hemma från skolan

Hey!
Kom hem från skolan för en liten stund sen, sitter och slappar just nu:) Blev en frukttallrik med apelsin och äppelklyftor med MASSOR av kanel till mellanmål, hur gott som helst!:)
Jag är alltid jättetrött när jag kommer hem, vilket leder till att jag blir hur jäkla taskig som helst! Orkar knappt svara på tilltal och "skiter i allting", och då finns det bara en sak som hjälper...MAT!
Haha känner någon igen sig?
På tal om komma hem,  några jobbiga fjortiskillar satte sig bredvid mig längst bak i bussen idag, när Lisa hoppat av.
Hade tänkt sova sista biten hem ( JA, jag är en sömntuta.), men nehepp det gick ju INTE. THANK´S GUYS! Haha jag är ganska social av mig annars, och inte blyg, men det är inte smart att störa mig när jag sitter trött på bussen hem.... just saying.
Blev att höja volymen i mitt headset och stänga ute omvärlden så istället.

Nu måste jag ta itu med disken, och sen, ja SEN BLIR DET XBOX!Hahaha! x)
Fixa er ett bra slut på dagen hörni! <3

Sleep well Darlings

Hey!
Ville bara säga godnatt, ska lägga mig nu:) Sov tretton och en halv timme inatt PLUS cirka tre timmar på dagen, och jag är trött KVART ÖVER NIO på kvällen!? O....k. Knäppt, tillochmed för mig!
Ska iaf. till skolan imon , om jag inte blir sämre förstås, men ska dock inte vara med på gympan. Synd, mitt favoritämne!* Sad face.* Menmen, jag får nöja mig med det jag får!:)
Soo, sleep well darlings, så hörs vi imorgon;)

Back to humanity

Hej igen!
Tog precis en lång ( lång, låååååååååång) dusch, så nu känner jag mig mänsklig igen, haha.
Huvudet känns klarare och det tar inte död på mig att gå från köket till vardagsrummet!
Tänker tjata på päronen så att jag får gå till skolan imorgon, hehe. Wish me good luck!

Åh vad dött det är i bloggvärlden!, eller iaf. i de bloggar jag läser! Blondinbella är utomlands ( fuskis.), och shoppar lika snygga kläder som vanligt, Foki packar flyttkartonger och novelsandlife är också ganska off. TACK OCH LOV att Kenza uppdaterar ofta! Gillar hennes blogg mer  och mer- hon är rolig, personlig + att det är roligt att följa henne eftersom hon är så stor! Hon har blivit nominerad i två kategorier i Finest Awards, RÖSTA! Hoppas *** hon vinner!
Men ärligt talat har jag börjat tröttna lite på Foki... ofta kikar jag på hennes blogg bara för den fina bildkvaliten!
Suck... vill så gärna ha en bra kamera... gärna system. Men sjukt dyra!:(
Lite länkar till lite andra bloggar jag följer:
http://epicfaiil.se/ Gillar den tjejen! Ärlig och cool!
http://xzombiex.blogg.se/index.html
http://angelicacarlsson.blogg.se/ EN STARK FAVORIT! <3
Syster Therese, hennes sambo + deras übergulliga dotter är här, så nu ska jag gå  och vara social:)

Sick

Hej på er!:)
Hur är det med er? Jag har varit hemma från skolan idag pga. förkylningen! Usch. Så himla drygt att missa mycket i skolan, + att inte flamsa runt med kompisarna! Miss you guys!
Mår iaf. lite bättre nu, får se om jag går imorgon. Åååh VILL VILL VILL, så nu ska jag lägga mig på soffan och mysa med Freja igen.
Nattinatti, hihi;)

Tips från moi

Tjena!:)
Jahopp, det BLEV ett inlägg till iaf! * Impad av mig själv* Haha, join the club!
Jag är sjukligt trött, därför jag är en aning utflippad!
Hursomhelst, tänkte göra en kul liten lista... bara för ATT!
Bästa depplåten:
http://www.youtube.com/watch?v=_rtraQJmosc ( Kom IGEN, du orkar väl klicka EN gång?)
Bästa danslåten:
http://www.youtube.com/watch?v=s-e6oS8lGMo
Bästa idiot: http://www.youtube.com/watch?v=Qb6kzbRA5cA&feature=related Vad kan jag säga?
Bästa klädshoppingsida: www.bubbleroom.se
Bästa film just nu: http://www.youtube.com/watch?v=p2r_8l1c2nQ Åååååh vill se!
BÄSTA BLOGG:

www.tufflitenmuffin.blogg.se  !

Hihi;)






Peter Pan

Hej!
Kommer inte blogga mycket idag, mår ärligt talat ganska skit just nu. Märkte igår att jag hade åkt på en förkylning ( IGEN!), och idag är det inte bättre precis. Jag har sån jädra otur, jag blir ju förkyld heeela tiden!:O
Sist jag var förkyld var jag det i ungefär en månad, sen gick jag till läkaren, och efter det blev det bättre, *phew.
Usch hoppas det här släpper typ.... NU?!
Jag tror jag ska krypa ner i sängen och kolla på Peter Pan en stund:) Haha mobba inte mig för det, jag har älskat den filmen sen jag var liten!, hihi. Minns att  jag tyckte Peter Pan var så jäkla söt! ( *host tycker fortfarande *host)

Zzznark

Hej bloggen!:)
Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt , ska sova snart:) Jag har precis varit ute med Freja, den lilla sötnosen ville INTE ut i kylan! Jag tror hon blev ganska sur på mig när jag väckte henne bara för att gå ut fem minuter, hihi.
I veckorna kommer jag inte kunna blogga så mycket, tiden räcker inte till :(
Men jag ska göra mitt bästa iallafall:)
Sweet dreams <3

Fy ***

Tjeena mors!;)
Söndagkväll= deprimerande. Så deppigt att veta att man måste upp kvart över sex imorn, INTE mysigt!
I och för sig brukar jag fortsätta sova på bussen, hihi.
En del av mig läxar upp mig själv; " Tyst på dig, var inte så himla klen! Du klarar en vecka till!"
Men största delen av mig tänker " Ugh jag kommer döö.... jag VILL INTE!"
Hursomhelst, fy *** vad jag är mätt! Usch jag åt waaaaay too much! >.< Urk känns som om jag ska sprängas.
Men nu när jag knappt kan gå, har jag ingen ursäkt för att inte plugga...
Hörs senare ikväll;)


Always running out of time

Morrn'!:) ... Ni ÄR väl vakna? Jag sov iaf. alldeles för länge idag ( också, det börjar bli en trend...), men skönt var det! Snacka om sömntuta!
Hursomhelst,jag kom precis på att jag inte ska vara i kyrkan fören klockan ELVA, inte TIO! Hahahaha oj vad tid jag fick helt plötsligt! Men det är bara bra, jag hatar att stressa!
Jag hade tänkt lägga ut en musikvideo, men det verkar inte funka för mig just nu?
Men men, här kommer en länk istället ------> http://www.youtube.com/watch?v=YV_MYtXdPVM
" Always running out of time", Från Alice i underlandet. Den filmens soundtrack är jättebra, check it out!:)
Nu ska jag ta och ... tja... ehm... plugga? (Ärligt talat ska jag spela xbox.)
Take care, see ya!

More about... MOI?!

Hallooj i stugan!
Ikväll händer inget särskilt, sitter bara på mitt rum och slappar... vilket jag är alldeles för bra på,hihihi.
Är på väldigt bra humör, livet känns toppen just nu!:)
Det är inte ofta jag verkligen känner mig G.L.A.D ( även om de flesta tror det...), så jag tänker njuta av det!

Känner för att göra ännu en lista:
Fem saker som gör mig lycklig:
1. När en främling vinkar, ler, eller säger något snällt. Tur att ni finns!:)
2. När jag får bra betyg. Då har jag bevisat för mig själv att ja, *** det här klarar jag! Jag får en kick framåt!
3. När någon sätter på kaffe utan att jag behöver be dem. Haha, det ultimata beviset att man känner mig;)
4. När jag får hem en ny bok... bokmal som jag är, hehe.
5. När jag har gjort något jag har bestämt mig för, även om det är jobbigt eller svårt... GO ME!

Blondinbella ( www.blondinbella.se ) brukar säga att Sverige skulle vara bättre om alla skulle varit lite mer egoistiska- då skulle de flesta mått bättre- och då skulle SVERIGE "mått bättre". Håller med- VAR EGOISTISK! ( Men inte så att du sårar andra, såklart!)



Jag älskar att fynda!

Hej igen!
Det har varit en riktigt mysig dag idag, mamma ,Lisa och jag var ju på second hand- wow vad fina grejer!
Vi var på pingstkyrkans second hand, riktigt fräscht och fint! Jag tror många har förutbestämda tankar om det... " det är äckligt och bara skit", men det stämmer absolut inte!
Mina fynd:
Lite dåligt ljus, men det får duga ;)
Röd väska- 20 kr. Bok ( Greven av Monte Christo) 10 kr, liten kopp 5 kr. Det största fyndet var nog ett tangentbord för 25 spänn- funkar jättebra! Jag har ju en laptop, men jag kopplade tangentbordet till den för att inte slita så mycket på laptopens. Boken köpte jag bara för att omslaget var så vackert!
Vi gick till kassan med två fulla korgar ( sådana där som finns i affärer) och min famn full...
Vadå- det var fynd!;)
Nu ska jag ta och städa lite, sen blir det nog en stund med fysiken. Känns inte så fruktansvärt tråkigt idag... jag är för glad!

Snabbis ....

Gomörrn'! ( Jag vet, jag har världens snyggaste dialekt!)
Vad ska ni göra idag då? Lisa kommer in till stan idag, och sen ska vi till loppis!:)
Haha ska bli jättekul! Kanske blir en tur på stan med?;)
Nehepp, nu måste jag gå. Lisa kommer snart, och jag måste hinna göra mig iordning!
( What?- jag är faktiskt en tjej. Vi kan inte göra oss iordning på fem min!)
See ya later <3

Fem saker ni inte visste om mig...

Hey!
För det första: Som ni märker är mina rubriker helt "out of the blue." Jag skriver rubrikerna först- och sen när jag skriver inlägget skriver jag om något helt annat... haha jag får skriva den sist istället;)
Liten kul grej, bara för att jag har lite tråkigt...
FEM SAKER NI  INTE VISSTE OM MIG:

1. Jag älskar teknik... mobiler, datorer, xbox m.m
2. Jag älskar att skriva. En stor passion!:)
3.  Mina favoritfärger är mörkblått, mörkgrönt, svart och grått.
4. Jag gråter ALLTID till filmer och musik... pinsamt. Ett sorgligt eller lyckligt slut, eller en vacker sång,får mig att lipa som en bebis.
5. Jag är konstigt fascinerad av gamla legender, tex. vampyrer, varulvar och framförallt samurajer.

Visste ni något av det?;)

Lalalalaaa "im a believer"

Hey!:)
Wow om det var en vanlig dag skulle jag precis kommit hem... Bara jag som ÄLSKAR att veta att alla andra sitter och drygar i skolan?;)
Hursomhelst, jag kom precis hem från en liten runda på stan. Gick runt själv och suktade efter alla färgglada vårkläder...  jag tror jag ska köpa lite färggranna baskläder när jag får min "lön", haha.
Är i stort sett pank just nu, har varit det sen jul... men det var det värt- blev nöjd med julklapparna jag köpte!:)
Mina fina vänner förtjänar det bästa!:)
Jag gillar vinterns mode, men nu längtar jag efter sandaler, solbrillor och klänning!
Klänning från bubbleroom.se - 499 kronor...  Ååh vill ha!

Inte bra

Godmorgon:)
Som ni kanske minns är jag ledig idag, superskönt! Jag la mig tidigt igårkväll, och steg upp halv nio imorse när Freja ( min pudel) väckte mig... märkte dock direkt att jag inte mår så jättebra idag, är jätteseg i huvudet, och är så där konstigt matt. Orkar typ ingenting, snurrar när jag rör mig för mycket. Det kan inte vara sömnbrist, jag sov länge och bra (!), så jag har ingen aning...
Usch vad *** händer? Jag ska lägga mig i sängen och kolla på en film nu, hoppas jag mår bättre sen!
Hörs senare, ha en bra dag <3

Queen of... mys?

Halloj!
Hur är det med er läsare? Med mig är det bara bra, är trött men glad:)
Det har varit en ganska bra dag... lyckades tillochmed jobba på matten;) Jag brukar ha lite problem med att koncentrera mig där ibland... tankarna bara... flyger iväg liksom. OKEJOKEJ jag drömmer alldeles för mycket... både på dagarna och på nätterna :/
Hoppas jag har BRA drömmar inatt... kanske drömmer om någon bra?;)
Jag har tänt massa ljus på mitt rum, och nu ska jag krypa ner under täcket och se på tv:)
Myyyyys!


Hörs imorgon :)

Mormor och morfar

                       Hej på er!

I skrivande stund är jag hemma hos min mormor och morfar en liten runda, sen ska tillbaka till skolan där jag ska spela en timme. Har inte så jättestor lust till det idag, men tillochmed jag måste öva, haha.
Efter det skyndar jag mig ner till centrum och tar första bästa buss hem till stan, och spelar en timme till.
Kommer bli en lååååång  dag.
Men jag är ledig imorn, så det gör inte så mycket;)

Nu ska jag ta en (...eller två) kopp kaffe, fräscha upp mig lite och sen ska jag alltså tillbaka till skolan.

 Syns ikväll.......;)


Sleep well?

Hej!
Wow, nu är dagen redan slut. Ugh, *** vad tiden går fooort!
Det gäller att utnyttja tiden man får!, har jag märkt.

Jag tänkte bara säga godnatt, är riktigt trött ikväll... sov ganska dåligt inatt igen, har mardrömmar då och då.
Hoppas jag får sova inatt i alla fall..... :S
Imorgon kommer jag hem sent , ska ju spela flöjt, så jag får se om jag orkar blogga. Haha, får bli en liten surprise;)
Såå.... god natt!:)
Nattinatti:)

Back home

Tjeena!
Hemma efter en helt okej skoldag. :)  Jag brukar spela flöjt efter skolan på onsdagar, men jag ska börja spela på torsdagar istället. Så jag spelar två gånger på torsdagar- först med en liten orkester vid fem till sex, sen tar jag en buss hem till stan och spelar med min flöjtlärare där. Har spelat i ungefär  fyra år nu... fortfarande lika kul! :)
Visst, det blir mer att göra- mer läxor och saker att klara av... men det är roliga läxor!
Att spela flöjt att verkligen förändrat mig positivt! Jag har fått MYCKET mer självförtroende- tro mig, det behövs när man ska spela inför 100 pers! Jag har också blivit tålmodigare, och så har jag fått mycket nya vänner!:)
Hihi jag minns första gången jag spelade solo i den fullsatta kyrkan...  nästan SPRANG av scenen!:O
Jag var så rädd! Nu kan jag stå därframme själv, le och tänka: "Hell yeah- jag ÄGER!"
Tjejer måste våga tro på sig själva mer... märks VARJE dag i skolan.
Lite fler bloggtips....
www.novelsandlife.blogg.se - En femtonårig tjej som är riiiktiiigt jäkla bra på att skriva och måla! Rolig blogg, både vardagsflumm och kapitel ur hennes bok " Luna Moon". ( LÄS LÄS LÄS!)
www.micahs.se - Femtonårig mamma! Kika in och skriv en uppmuntrande kommentar, den tjejen får stå ut med så mycket skit. Kämpa på bruden!

See ya later ;)


Mango-muffin

Hej igen :)
Vad gör ni? Jag har precis tagit ett bad; mysfaktor på hög nivå! ;) Jag invigde min duschkräm från The body shop, som doftar mango- värt varenda krona! Hihi jag är en mango-muffin! Och ja, jag vet att jag har världens konstigaste humor. Så det så.
Jag älskar att skämma bort mig själv med bad, sovmorgnar och lyxiga schampon, krämer etc etc etc... Det gör kvällarna lite härligare, och morgnarna också för den delen....
Jag ska vara helt ärlig: Jag har inte pluggat ett skit. Bra jobbat, jag vet. Usch vad jag har blivit LAT!
Jag får ta och läsa lite innan jag lägger mig istället:) Jag blir ofta kallad plugghäst- men KOM IGEN!
Jag vill ha bra betyg, that's it. Och när jag vet att jag kan få bra betyg genom att plugga, plugga och plugga, klart jag gör det då!? När jag får bra betyg på ett prov, brukar jag få höra " jamen det är klart, du är ju smart!", eller oftast : " Jamen det är klart, du är ju en plugghäst!"
Hey, jag sliter som *** för mina betyg! Tro inte att jag bara "får dem".

En tanke som har funnits i bakhuvudet hela dagen:
Även små saker kan lysa! Små saker som händer kan göra stor skillnad^^
Bara en liten tanke....
Sov gott:)

Vårdesign!

Tjeeena!
Just nu slappar jag på mitt rum, har tagit det lugnt idag:) Har bara suttit framför xboxet....... yeah i know, jag måste göra annat också.
Såååååå nu ska jag plugga en stund, ska se om jag kan få lite gjort i fysiken och matten. Jag får belöna mig själv med kaffe senare, hihi.

Som ni förhoppningsvis ser har jag en ny design! Jag är inte så duktig på bloggdesign, fixade den från en hemsida.
Det finns många bra sidor för oss som inte vill, orkar eller kan pyssla med bildprogram. Jag kan lägga ut lite tips senare:)
Jag tycker faktiskt den nya designen passar mig. Jag älskar blommor och annat som är vackert, plus att jag älskar våren som kommer snart! Jag längtar till dagarna då man kan gå runt i shorts och tunn jacka! :)
Är ni vinter eller vår/sommar- människor? Kommentera, vetja!
Ta hand om dig därute! * Kram!

Back in business

          Hej igen allihooopa!:)

 Hur är det med er? Det var länge sen jag bloggade, det går liksom i perioder för mig. Bloggsugen, inte bloggsugen, sugen, inte sugen....
Just nu är jag hemma hos mormor och morfar- jag ska till konfan ikväll, så det var ingen ide att åka hem för mig innan det... Ska bli ganska roligt idag faktiskt:)
Jag måste verkligen börja tänka mer positivt.... En knäpp grej som jag tycker hjälper med skolan är att tänka är att skolämnena är olika kurser som man måste klara av.

Kikade precis in på Blondinbellas hemsida, blir alltid så inspirerad där!:) Hon är verkligen en duktig tjej!
Bloggar jag följer:

www.blondinbella.se - Isabella Löwengrip- stor bloggare, duktig entreprenör.
www.kenzas.se - Kenza och-ett-efternamn-jag-glömt. Stor bloggare, och duktig på... ehm... att blogga? x)
www.fokis.se - Thailändsk tjej som snart ska flytta till Bangkok! Ser ganska animerad ut, men kan inte sluta följa bloggen?! Kanske för alla kväääljande söta kläder? ( Ugh INTE min stil!)

Tänkte lägga ut namn på bra bloggar då och då framöver!:)

 Take care <3,
Muuuffiiiin;)

To be honest... BORING!

      Tjeena!;)

Just nu är jag i skolan på öppet-hus... som håller 40 min till. Åh. Jag dör.
Det är väldigt bra organiserat, men det är ärligt talat skittrist. Jag och Anna har varit hos vår franskalärare TRE timmar, yay. Not.
Haha hursomhelst, när öppet hus är slut tar jag en buss hem till stan, och sen ska mamma och jag hitta på något:) Ni uppmärksamma läsare kanske har märkt att jag ofta bara säger "mamma och jag". Pappa jobbar väldigt mycket, och ofta helger.

Nehepp, nu ska jag vara social igen. Ugh.

 Byee;)

Long time no see

hej igen :)
Wow, long time no see! Jag har knappt inte bloggat alls sen jag började skolan igen, det har varit så mycket att göra!
Man trodde ju att lärarna skulle börja lite lugnt, men där hade jag fel...
Imorgon är det öppet hus i skolan,  vilket betyder att jag måste ta en buss vid nio. Ja, du hörde rätt. NIO. PÅ EN LÖRDAG. Jag ska vara i skolan tre timmar hos min franskalärare, det kommer bli "kul". *Host.
Men jag, och alla andra som är där, blir lediga nästa hela fredag. HÄRLIGT!:)
Åh förresten, idag var Annie och jag på spinning. Spinning = cykla tills du dör. Hahaha, skämt åsido, spinning är en bra träningsform. Jag har urusel kondition ( märkte jag!), så jag ... failade som ***.
Det var en jättebra ledare- peppande, rolig tjej som fick alla att kämpa, oavsett hur vältränad man är.
Även om jag inte kunde hänga med hela tiden, var det OTROLIGT effektiv träning. Mina lår känns som spaghetti, thihi.
Ha det så bra :) <3

Mormor & Morfar

    Hej igen!:)

 Nu sitter jag med en laptop igen; så nu lär det inte ta en halvtimme att blogga, thihi;)
Just nu är jag och mamma ( pappa jobbar) hemma hos mormor och morfar. I skrivande stund sitter vi och dricker kaffe; Mys! Jag hade tänkt gå till kyrkan ikväll , men vi stack hit istället. Men jag SKA gå på söndag! Tro det eller ej x)

Stolt över mig själv, överlevde första dagen i skolan... då har jag bara resten kvar! Har redan mycket att göra, jag får sitta med det när jag kommer hem. Suck.

just det.. JAG FÅR MITT XBOX IMORGON! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHPOOOOOOOOO!
jag tänker göra klart så mycker jag NÅGONSIN imorgon så jag kan spela hur mycket jag vill...
Jag kommer sitta uppe halva natten...

Skriver mer när jag kommer hem :)

Iphone

Hej på er! Haha jag skriver från annies iphone, vilket går jättelångsamt! Jag kan verkligen inte skriva på den här...mina vänner kommer mobba mig jättelänge. Hur som helst, det är ju första skoldagen idag, drygt värre. Just nu har vi håltimme i en och en halv timme, totalt onödigt! Det hade ju varit bättre om vi hade skippat håltimmen och haft våra lektioner nu, så vi hade kunnat sluta tidigare! Men men, det får ju gå ;) jag kommer hem vid fyra på skoldagarna, bussen tar ungefär en timme... Jag sover oftast,haha. Så trött som jag är nu kommer jag definitivt somna... Hoppas jag drömmer om någon bra ;) Haha nej nu måste jag nog ge tillbaka mobilen till Annie... Too bad

Hur kan det vara snyggt?

Jag måste bara få skriva av mig.
JAG HATAR DEN JÄKLA UTSEENDEFIXERINGEN!
Visst, det är väl bra att bry sig om sitt utseende, det är inte alls så jag menar...
Men gode gud. Jag tänker ta Kissie som exempel. Hon är en av sveriges största bloggare, ( vilket hon aldrig låter oss glömma.) varför då? De allra flesta följer bara hennes blogg för hon är så otroligt... tja, omogen.
Kom igen, hur bra självförtroende har man när man använder sååå mycket smink, botox, har fake-bröst och planerar fettsugning när man redan är jättesmal? Det roliga är att inte många tycker hon är snygg^^
Hon har själv sagt att hon ser ut så bara för att hon lever på det. usch, då har det gått för långt. Stackare.
Jag blev så himla ledsen när Kissie la ut en bild på en nästan underviktig BlondinBella, och skriver :"  Snyggt smal, saknar den Blondinbella!"
Och hur ofta hör man inte tjejer klaga på sin vikt, hur " fruktansvärt tjocka de är"?
Ååh jag kan inte låta bli att tycka synd om er. Ni är perfekta som ni är! Jag tycker ärligt talat man är snyggare om man lite för mycket hull än för lite :)
Huvudsaken är att ens vikt inte är farlig för hälsan!
Vi är som vackrast när vi inte är perfekta!

En sann fotonörd

Hej på er!:
Jag sitter i köket med en macka och te och försöker värma fingrarna....
Kom precis hem efter en runda med Freja, kallt men skönt ute :) Var riktigt fint ljus ute så tog med mig kameran, haha som en sann fotonörd.
Några av bilderna jag tog:
Min vecka:
Tis: Kanske få xbox? Till kyrkan också.
Ons: Spela tvärflöjt.
Tors: Spela tvärflöjt¨
Fredag: Två no-inlämningar + Spinning med Annie!:)
Lördag: Öppet hus i skolan :/
Sön: Yoga med annie!:)
Det är pröva på- vecka på friskis och svettis, så Annie och jag passar på, hihi;) Ska bli Jättekul!!!
Den här veckan blir nog ganska "fullt ös medvetslös"- men jag får tänka på det som en utmaning!

Teletubbies sexy party

Tjena mors!;)
Är ni vakna? Jag vaknade för en timme sen, men jag har precis vaknat till liv, hehe. Jag är sååå morgonslö.
Jag har suttit i köket en timme och druckit te och ätit leftovers från sconsen igår. Myigt med tända ljus och P4 :)
Jag älskar att sitta en stund själv på morgonen... blir liksom den där stunden för mig själv. Fattar ni vad jag menar?
Idag är det alltså sista dagen på lovet... jag vet inte om jag ska hissa eller dissa. Skönt att komma igång igen , men INTE skönt att komma tillbaka till timmar och åter timmar med plugg.
Men den här sista dagen i friiiiheeet tänker jag njuta av! Jag ska nog ut och gå med Freja runt stan om en stund, och sen får vi se vad som händer. Kanske blir en mysdag?;)

Okej ännu en SHane Dawson-video... kunde inte låta bli. Jag har blivit sjukt beroende av honom... han är som min variant av Justin Bieber ;) Han är så jäkla härlig när han improviserar!

Nattinatti

Jahopp, nu är helgen slut...  är inte så jättedeppig faktiskt, förmodligen för att jag inte början skolan igen fören på tisdag, hihi :)
Jag ska försöka gå upp tidigt imorgon, så jag ska faktiskt lägga mig nu....
Ville bara slänga in ett godnatt till cyberspace;)
Sweet dreams allihopa :)

Bilder

Här kommer lite bilder, både från "ankmatningen" haha, och andra vinterbilder:

Malva och pappa... Ett ganska omaka par ;) Det var iaf. jättegulligt när vi gick hem :)

Måste fråga, vet ni därute vad det finns för bra, gratis bildprogram?

Monkey!

Hihi jag bjuder på en gammal, men jättekul video....

"Whoa. I've been on a journey.

The first time you watch this video, it's pretty funny.

The third time, it's REALLY funny.

The eighth time, it's freakin' hilarious.

The fifteenth time, you can't stop laughing.

The twenty-fifth time you start fearing an attack from a monkey"


Scones

Godmorgon på er!:)
Ååh vad mätt jag är! Malva och pappa gjorde scones till frukost, blev riktigt gott.
Jag hade tänkt gå till kyrkan idag, men jag skippar det nu när Malva är här :) Jag ska konfirmeras, så jag ska gå 12 gånger i kyrkan... i början tyckte jag det verkade drygt, men nu är det faktiskt ganska skönt att komma iväg då och då:)
Iiiiih snart snart snaart får jag mitt xbox! Jag sitter och väntar på ett samtal från onoff... även om de inte kommer ringa fören på tisdag eller onsdag. Hihi undrar hur mycket jag kommer sova när jag har fått det.......

nehepp, nu ska jag gå och vara social igen. Snart ska vi ner och mata ankorna- jag får INTE glömma kameran!

Söt som socker

Hej!
I skrivande stund sitter Malva och jag i soffan och äter godis och tittar på Mamma Mu, hihi:)
Malva är söt som socker....när hon vill! När  hon inte vill... tja vad ska jag säga? FLY?!
hihi, men skämt o'sido', hon är verkligen en dramaqueen! Hon är snart fem år, förresten :)
Jag ska slå ihop mina två sängar till en dubbelsäng, så Malva kan sova inne hos mig. Jag och päronen skämtar om att hon blir min sängkamrat ikväll;) Malva fattar inte, men skrattar endå.
Innan jag glömmer;
Dagens HISS: Malva och marabou <3
Dagen DISS: Kasst väder!



Ooops

Haha tusan också, glömde en viktig grej:
Min syster stavar sitt namn NICOLE, inte Nichole.
Usch vad jag är dålig på sånt :(

Lunch

Halloj!
Har precis ätit en mysig "minilunch" med mamma, det blev hembakade tekakor och te:) Pappa är och spelar innebandy ( >.>), så mamma och jag är själva en stund. Jag älskar förstås båda mina päron, men ibland är det skönt att vara med en i taget, hihi.
Idag kommer min systerdotter Malva hit, den lilla busungen ska sova här!:) Ska bli jättekul, hon är så jäkla rolig!
Vi ska bla ner till vattnet och mata ankorna... bilder kommer :)
Jahopp, vad ska du ni göra idag? Har ni fått ut alla julgrejer? Vi tog bort julgranen idag, vilket slitjobb! Vi bor ju i lägenhet, så vi var tvungna att klippa sönder hela granen med en tång! Muskler here I come;)
Eh... ja... verkligen...

Syns om en stund;)

Att äta sjögräs är inte min starka sida

Hey;)
Har ni ätit sushi någon gång? Jag åt det för första gången ikväll. Om jag ska vara ärlig...: fy *** vad äckligt!
Det var jättekul att testa, men nej nej nej. Never again. Jag smakade en "liten" bit med ris, räkor och sjögräs (!!!!), och  jag höll på att få upp det flera gånger. Lyckades iaf. svälja det tillslut. * Stolt :)
Nu kan jag skryta över att jag faktiskt har smakat det, hihi;)


(Bild från google) En sån rulle åt jag!:O
Nu sitter jag, mamma, Nichole ( syrran) och Daniel ( brorsan) i soffan och gissar hur lång Richard Sjöberg är... han är 1.98! ;) Hihi, en helt vanlig familj...


Blond muffin on it's way!

Nu sitter en glad muffin och slappar (igen...) med er:) Aldrig fel, hihi. Blogg-beroende som jag är, kollar jag ständigt runt på nya och gamla bloggar efter lite inspiration. Hittade precis en blogg som jag bara MÅSTE berätta om! Jag tycker blogg-killens budskap är så himla bra: " Vad man än väljer ska man göra det fullt ut, ingen vill ju dö nyfiken."
Jag håller med till hundra %, om du vill göra något, satsa! Även om det misslyckas, kan du vara stolt över att du gjorde ditt bästa! Nu är det ju nytt år ( du har inte missat det va?), och mitt nyårslöfte blir nog att jag tänker satsa- jag tänker jobba hårt med skolgrejer, och framförallt med mig själv. Jag tänker lära känna mig själv bättre, och ta reda på vad jag vill. När jag vet vad jag vill göra med mitt liv, tänker jag se till att det händer!
Det låter kanske töntigt, men om du inte gillar mig som jag är, är det inte mig du gillar.
Mitt tips: Jobba hårt, och det kommer märkas. No matter what det handlar om !:)
Så, här är jag! Watch out- it's a blond muffin on it's way!
Bloggen heter www.alltelleringen.blogg.se



Vad *** ska jag ha för rubrik?!

Go'morron;) Eller har ni inte vaknat än? Jag börjar snart skolan, ( och I know att många av er också gör det! HA!) så jag försöker vända tillbaka dygnet igen. Haha inte lätt när jag har varit uppe sent + sovit alldeles för länge i tre veckor! Jaha, vad händer idag? Jag och mamma ska hitta på något senare idag ( pappa jobbar... eh, pappa du jobbar va?!) men innan det ska jag plugga lite, och hon ska jobba lite hemma. Det kommer bli en mysig dag:) Ååh jag blir så sur på mig själv- jag glömde ju dagens hiss och diss igår!:( Dåligt av mig, jag vet! Jag tar det ikväll:) hehe... JA DET GÖR JAG! Syns senare :)

Vad *** ska jag ha för rubrik?!

Go'morron;) Eller har ni inte vaknat än? Jag börjar snart skolan, ( och I know att många av er också gör det! HA!) så jag försöker vända tillbaka dygnet igen. Haha inte lätt när jag har varit uppe sent + sovit alldeles för länge i tre veckor! Jaha, vad händer idag? Jag och mamma ska hitta på något senare idag ( pappa jobbar... eh, pappa du jobbar va?!) men innan det ska jag plugga lite, och hon ska jobba lite hemma. Det kommer bli en mysig dag:) Ååh jag blir så sur på mig själv- jag glömde ju dagens hiss och diss igår!:( Dåligt av mig, jag vet! Jag tar det ikväll:) hehe... JA DET GÖR JAG! Syns senare :)

Myskväll... äh, ingen är förvånad va?

Hey ni därute:)
Det har varit en sån bra dag, synd att den är slut!
Jag lovade ju bilder, here they come:
Blev verkligen jättebra:) Hihi inte alla som kan välja vilken säng man ska sova i;)

Detta blir sista inlägget ikväll, sweet dreams <3

Nom Nom Nom...

Tjena mors!:) ( jag VET, det är världens töntigaste replik.)
Wow, jag är på SUPERbra humör! Kanske för att jag och mamma var ute på onoff och beställde
ett svart Xbox 360 slim med 250 gb minne?! Okejokej, jag skryter som tusan, men KOM IGEN!
ÄNTLIGEN ETT NYTT XBOX! Woho! Tönt som är jag blir jag överlycklig av nya prylar.
Jag får det på tisdag eller onsdag.... längtar!

När vi endå var igång köpte mamma en "mjölkskummare", så vi kan göra cappuchino hemma!:)
Superlätt- bara till att göra vanligt, starkt kaffe, skumma mjölken, och sen hälla i mjölken.
Jag har alltid lite kanel på också, men det kan man strunta i om man vill...
Jag hade tänkt ta en bild, men jag hann inte... mamma och jag kastade i oss det, thihi.
Kaffemonster? Oh yeah.
Syns senare <3

Fleecemorgonrock ftw!

Gomorron' på er!:)
Jag låg vaken till två inatt, kunde inte sova hur jag än gjorde. För varmt, för kallt, inte bekvämt, och sen när jag somnade drömde jag inte om blommor och bin precis :/
! Det är för jäkligt väder ute- blaskig snö och halvstorm är ingen bra kombo, haha, så idag blir det INNEDAG!:)
Tror den här dagen kommer bli mysig...;)
Tänkte dra igång med en sak jag har gjort på andra bloggar innan- " Dagens hiss och diss".
Haha ni får se ikväll;)
Jag kan verkligen INTE SLUTA LYSSNA på den här låten! Texten är helt fantastisk!
Syns senare, nu måste jag verkligen göra mig iordning. Tror inte det skulle bli så uppskattat om jag gick runt med fleece-morgonrock hela dagen... Eller?;)

Spotify vs grooveshark

Hey igen!;)
Yes, i'm BACK! Hur tusan klarade ni er utan mig?;)
Det var jättemysigt hos Therese, som vanligt:)
Vi var ute och gick med hennes hundar både igår och idag, stolt att jag kan hänga med i tempot, haha. Snö är mysigt, men det är inte så mysigt att plumsa fram i snön... och det såg nog inte så elegant ut, thihi. Men strunt samma, jag bryr mig inte så mycket om sånt.
Stora hundar ( rottweiler och schäfer) = långa rundor. Eller njaa... de var kanske inte SÅ långa, det är väl snarare jag som är otränad. Jag är ganska stark ( inte tränat upp mig, jag föddes nog så.), men har ingen bra kondis.
Kan ni fatta att jag nästan längtar tillbaka till skolans gympa?:O NEJ, jag har ingen paranoia för vikt, det är inte viktigt för mig, men det ska bli lite skönt att komma igång igen.
Jag kommer INTE känna så andra skoldagen...

Blir helt GALEN på spotify idag! Mitt internet funkar... nätt och jämt, men det dumma programmet vägrar inse det!
Musik är min drog, jag MÅSTE ha det- så hur ska jag göra?! Min brorsa tipsade om en hemsida- www.grooveshark.com  - där man kan lyssna på musik gratis, och utan reklam. Jag tänker nog börja använda det istället... om jag orkar. Jag är otroligt lat, haha.

Använder ni spotify, eller vad använder ni för att lyssna på musik? Vad är bäst egentligen?



Bitterweet memories

Go'morron;)
Vad händer idag? Jag? Jag ska ju iväg till min syrra Therese ( jag har 3 systrar och en brorsa förresten).
Hon bor ute på landet, men hon kommer in till mig(= stadsbo) och hämtar mig :) Ska bli jättekul!
Nu får jag väl  ta och vakna till, sitter med laptopen i knät och en stor handduk runt huvudet. Jag ser ut som en snubbe med turban... >.>
En låt jag nöter just nu; " Bittersweet memories".
I wanna run and escape from your prison
But when I leave I feel something is missin'
I'm not afraid that's easy to tell
This can't be heaven, it feels like I'm in hell
You're like the drug that I can't stop taking
I want more and I can't stop craving
I still want you it's easy to see
But guess what honey your not that good for me

Jag tror inte jag kommer kunna blogga ute hos Therese, så syns imorgon!:)

Veckorevyn

Tjena mors!;)
Usch fy *** vad klockan är mycket. Jag älskar kvällar, kan de inte vara lite längre?!
At the moment sitter jag och bläddrar i gamla Veckorevyn- nummer, fick en hel hög av syster Nichole. Hon jobbade ett tag på Veckorevyn, så jag ska se om jag hittar hennes namn i tidningarna;) Jag är så stolt, hihi :)
Jag brukar inte läsa veckorevyn, även  om jag gillar den:) " Så får du långa ögonfransar på fem minuter" Åh GÄRNA!
"Snyggaste modet till budgetpriser" Ännu bättre!
Haha när jag väl tänker köpa en tidning, och hittar en jag verkligen vill ha ( oftast en speltidning eller illustrerad vetenskap) är de alltid HUR DYRA SOM HELST!
Vem ger 70 spänn för en tunn tidning?! Inte jag iallafall. Hur mycket får en tidning kosta, enligt dig?

Hmm. Jag funderar på att sätta igång en mysig film och lägga mig på sängen... förslag på film?

Hörs imon... sweet dreams <3
( Random bild från google.)

Städa

Hey igen hörni!:)
Shit vad jag är trött, har städat HELA dagen. Ja, jag VET jag är såå duktig ;)
Jag tyckte jag förtjänade en (lång....) paus, så here I am!
Jag ser fram emot ikväll, mamma och jag, smarta som vi är, kom på att vi kan sätta in en till säng i mitt rum, så det blir som om jag har en soffa. Vi har en säng över som jag ska ta, super! Kommer vara väldigt smidigt när en kompis ska sova över, nu slipper vi släpa fram madrasser och sånt.
Jag hoppas vi hinner fixa med det ikväll:)
Ni blir fler och fler därute som läser min lilla blogg, KUL!:) Var lite sjysta och tipsa era vänner!
Nu ska jag göra klart det sista på städningen, och sen får vi se vad som händer:) Syns om en stund <3

Food:

Tjeena!:)
Är så impad av mig själv, lyckades gå upp tidigt idag! Wohoo var är mina applåder?;O
Idag händer inget särskilt... ska sticka och handla och plugga lite, men that's it.
Jag hade tänkt lägga upp en bild, men det funkade inte idag. Jag vet inte om blogg.se har ändrat, eller om min laptop har ryck igen; ska kolla upp det senare.
Hursomhelst, min "långa" inköpslista ser ut såhär:
Food:
2 Citroner,
3 Liter mjölk( grön)
100 kr. till mobilen

Hörs senare!

Myser med... mig själv!:)

Tjena!:)
Hur är det med er? Jag är på något konstigt, psyko, härliiigt humör. Det är inte så att jag går runt och babblar med alla, som jag oftast gör när jag är glad, utan jag går runt och är lycklig i hjärtat. Jag har ingen större anledning till det, men det känns härligt. Jag tänker njuta av det så länge det varar! När jag tänker på framtiden just nu, känns den väldigt ljus. " Du som har det så bra har väl ingen anledning till att inte vara glad", tänker du säkert nu. ( Iaf. om du är vuxen.) Men ärligt talat, vilken tonåring är inte deppig ibland? På tisdag ( det VAR tisdag va?) ska jag iväg till min syster- längtar!- och jag har ju ett hel skol-fri vecka kvar! Det ENDA negativa är att jag har en jobbig inlämninguppgift ( Ja försök du skriva minst 2 A4-sidor om en vitlökspress!), men det kommer jag klara!:)
På något fånigt sätt känner jag " Ingen fara, det kommer lösa sig!" inombords, och det är en underbar känsla! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa med mys-musik :) Ibland är det allt som behövs för en perfekt kväll, right?
Godnatt på er... Sweet dreams ;)

Sol & snö

Go' morron på er!:)
Idag är jag på bra humör, får hoppas att det håller i sig... Anna kommer in till mig idag, inget bestämt vad vi ska göra, så vi får se. Ska bli kul! Det är underbart väder, och snön kommer nog börja smälta nu. ÄNTLIGEN! Sommar for the world!
Har en bra vecka framför  mig; på tisdag till onsdag ska jag sova hos min syster och hennes familj ute på landet, mysigt. Längtar efter deras lilla dotter Malva, världens underbaraste/ mest envisa fyra-åring :)
Nu ska jag dra på mig lite kläder, och sen blir det att möta Anna vid bussen.
See ya later;)

Jag avgudar den här killen, hur rolig och duktig som helst! Tror han har fått något pris för sina videos. Tummen upp! :)


Jul & Nyår i bilder


Julbordet;)

Vi firade jul hos min syster, så detta är deras gran...
NYÅR!:

2011!

  Wow, nu är det ett nytt år. Det har gått så jäkla foort! Innan tyckte jag det var lite deprimerande; det var så mycket jag ville hunnit med, och så mycket man skulle ändrat, men nu tycker jag det bara är skönt :)
Vi har klarat av ett år till, och nu har vi ett fräscht, nytt år framför oss!

Det blev en väldigt ( väldigt, väldigt, vääldigt) lugn kväll igår. Det blev riktigt god mat, oxfilé och rotfruktsgratäng... haha tack och lov att jag hade en klänning ;)
Vid tolv gick vi ut på tomten och sköt upp fyrverkerier för 500 spänn, byebye månadspeng! Hihihi jag skojar bara;) Jag tog (faktiskt) riktigt bra bilder på fyrverkerierna- jag lägger upp dem senare idag. Riktigt coola!

Idag blir det nog mest.. återhämtning. Alla är riktigt trötta, och MÄTTA efter igår. Det var så mysigt- ännu ett fint minne:)

Nu ska jag vara social (*host), bloggar senare idag.

See ya guys! <3


RSS 2.0