Nyår

Hey!
Wow snacka om long time no see! Usch, i know, im a sucker. Jag är verkligen dålig på att blogga. Konstigt, jag tycker det är kul, lösenordet är inte för jobbigt,  ( ibland orkar jag inte logga in på vissa sidor för att mina lösen är för jobbiga hihi) och... tja, vad *** hindrar mig? Hade varit nice om jag hade haft en touch-mobil, som jag hade kunnat blogga i från. Kanske i framtiden?;)
Wow, nyårsafton idag...  Mysigt:) Jag och min familj ska fira nyår hos min mormor och morfar, vi ska sova där också. Hmm. Bara ett problem. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Okej, det är inte som om jag ska till världens fest eller så, men kom igen- sista kvällen på 2010 vill jag inte ha på mig jeans!
Shit... måste rota i garderoben. NU.
Hursomhelst, min mormor har en laptop ( en jäkligt seg en, men bättre än inget!), så kommer kunna blogga:)
Och ja, jag SKA det!;)
GOTT NYTT ÅR!

2011 here we come!<3 ;)

Lat

Jaha, nu är julen i stort sett över. Usch det går för fooooort! Jag hinner inte med * Ledset face*
När jag var yngre tyckte jag tiden gick jättesakta, men nu går det undan som om livet vore ett Need for speed- race... Bara jag som känner så eller?
Ikväll, vid halv fem-tiden tror jag, kommer min ena syster med sin sambo hem till oss. Mina päron har stått i köket hela dagen- vi ska nämligen få en tre-rättersmiddag! Pappa har varit kock, så han är faktiskt jäkligt bra på att laga mat. Väldigt praktiskt med en kock i familjen :)
Klockan är ungefär två, och jag har inte gjort NÅGONTING idag! Jag har bara suttit med xboxet och laptopen hela dagen... inte bra. Jag har en fysik-inlämning i slutet på vecka två, som jag inte har börjat med än. Suck, jag MÅSTE ta itu med den idag. Jag funderar på att ut och gå en runda om en stund, det är soligt ute idag, och jag har knappt inte varit ute. jag tar nog med mig min hund, Freja, ut:)
Åh, förresten- sorry för dålig uppdatering. Jag ska skärpa mig!
Lilla söta Freja i somras ute på landet. Hon är så gullig <3

Juldagen

Hej där:)
Jag har inte skrivit på några dagar, jag får skylla det på att det är jul, ´hihi.
Såå... igår var det julafton  ( jag antar att du inte har missat det!?) Jag fick alldeles för mycket, som vanligt. Jag fick kläder, xbox-xpel, ett headset till xboxet,hela första säsongen av Simpsons ( OMG!!!!), pengar och godis.
Tack så mycket:)

Idag blir det en slappdag ( hoppas jag i alla fall...). Jag har tänkt börja på xboxspelen jag fick, jag kanske lägger ut en trailer om dem sen.
Syns senare:)
( Hehe oj vilket litet inlägg det blev )

Hemmadag

Godmorgon:)
Eller god förmidda', borde jag väl säga, hihi. Jag sov alldeles för länge idag, men skönt var det! Men när jag tänker efter... det är lov- varför ska jag behöva gå upp tidigt?! När brukar ni gå upp på loven?
Jaha, vad ska jag göra idag då... jag måste i alla fall göra det på listan jag inte hann igår. Jag hann varken städa gaderoben eller öva på flöjten... det tog ett tag att städa rummet, kan jag lova.
Men nu är alla julklappar inslagna och mitt rum är rent:)
Mina presenter till Malva ( min lilla systerdotter), mamma, pappa och till min mormor:)
mitt städade rum... nu när jag ser på bilden ser det inte så städat ut, men men!
Syns senare hörni!

To-do-list

Ikväll måste jag:
  • Städa- usch fram med dammsugaren...
  • Slå in de sista julklapparna ( bilder kommer!)
  • Öva på tvärflöjten. ( Jag har nog inte sagt det, men jag har spelat flöjt i fyra år nu!, hihi )
  • Städa garderoben ( Egentligen ingen idé, jag vet att det kommer vara lika stökigt om två dar...men men)

Haha när jag läser det jag har skrivit inser jag att det aldrig kommer att gå... min lathet kommer vinna, that's for sure. Det är alltid stressigt inför julen, men när allt väl är klart och man bara kan sitta och lata sig med julgodis, är det värt det:) Får försöka påminna mig själv....
Nej nu måste jag sätta igång!

1nörd+1 nörd= nörddag

Hej på er:)
Wow, dagen har gått jättefort! Annie och jag har haft jättekul:) Det blev en runda på stan, ( och jag fixade pappas julklapp! Jag kan kan inte säga vad jag köpte, OM nu pappa kollar på bloggen...) och sen stack vi hem och spelade xbox. Hahaha jag lär Annie att spela mitt nya spel; " Assassin's Creed 2". Jag har faktiskt klarat ut det. *stolt*


Här är en trailer ( som jag tycker är jättecool!), men ni som inte tål blod och våld ska INTE se den.
Ni andra, enjoy:)

Girls just wanna have fun

Hey på er:)
Nu är klockan halv tolv ( herregud!), och jag har precis fått på mig kläderna.... knäppt, i know.
Annie, en kompis, kommer till mig idag, det kommer bli hur kul som helst:) Jag kanske ska nämna att jag bor ungefär 2 mil från där jag går i skolan, och där många av mina kompisar bor, så Annie tar bussen in till mig idag.
Vi ska nog bara slappa ( vilket jag är väldigt bra på), och kanske ta en tur på stan? Jag har fortfarande en julklapp kvar, och det är den svåraste. Usch det är så svårt att köpa grejer till killar!
Kan ni tipsa om en present som kostar 70-100 kr?

Jag hinner inte lägga ut lite bilder nu, jag måste skynda mig och möta annie vid bussen!
See ya ;)

Jaha, här är jag :)

Tjena!
Jag är en (naturlig!) blondin, som är ungefär fjorton höstar. Jag är musikberoende, ganska "lillgammal", och jag är alldeles för glad i kaffe och kakor. Jag är lite av en "datanörd",även om jag verkligen inte kan mycket...
Jag bor i östra Blekinge ( ni vet det där lilla stället långt nere i Sverige?), med min helknäppa familj.
Den här bloggen kommer handla om mitt liv, som säkert liknar många andras också. Min blogg kommer nog bli lite som en dagbok för mig... och genom att skriva om mitt liv- med upp och nedgångar- kanske andra, både yngre och vuxna, fatta hur det är att vara tonåring 2010! (Oj, snacka om lång mening, haha!)
Jahopp, det var väl det viktigaste?:) Nu är klockan ganska mycket, vilket betyder att jag börjar flippa ur. Jag tror det är säkrast om detta blir det enda inlägget ikväll ;)
NiteNite'

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0